Auto wegbrengen

Een mobiele vorm van valet parking

Moet u uw auto wegbrengen, maar bent u zelf niet in de gelegenheid om dit te doen? Onze chauffeurs regelen het voor u. Wij halen uw wagen op het afgesproken tijdstip bij u op en rijden hem naar de gewenste locatie. Hierbij kunt u denken aan de autogarage, uw bedrijf of een andere locatie waar u de auto op een later tijdstip nodig heeft. En indien gewenst, rijden we hem ook weer voor u terug. Een mobiele vorm van valet parking!

Onze chauffeurs zijn representatief, ervaren en zullen zich altijd professioneel opstellen. Ze hebben een interne opleiding gevolgd bij Topclass Chauffeursdiensten en minimaal twee jaar rijervaring. U kunt uw auto en eigendommen met een gerust hart aan ons toevertrouwen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw auto wegbrengen? Een prijsindicatie ontvangen? Of meteen een afspraak inplannen. Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag opweg.

Neem contact op

Auto wegbrengen

Moet uw auto naar de garage voor de keuring? Loopt uw leasecontract af? Moet hij naar uw bedrijfspand worden vervoerd? Of naar een andere (tijdelijke) locatie? Uw auto wegbrengen is vaak een boel geregel, u moet immers ook weer terug zonder de wagen. Met onze wegbreng service hoeft u alleen maar uw sleutel af te geven, wij regelen de rest! Onze chauffeur rijdt hem naar de gewenste bestemming en wordt daar door een collega opgepikt. 

Boek nu
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Laat uw auto wegbrengen door onze ervaren chauffeurs!

Chauffeurs

Onze chauffeurs rijden uw auto veilig naar de gewenste locatie. Het zijn ervaren professionals die intern zijn opgeleid, representatief gekleed zijn en een ruime ervaring hebben in het rijden in verschillende auto’s. Onze chauffeurs zijn uw visitekaartje!

Chauffeursdiensten

Naast onze wegbreng service, bieden wij tal van andere chauffeursdiensten. Van een privéchauffeur tot onze BOB Service en van een VIP chauffeur tot een student chauffeur. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tarieven auto wegbrengen

De prijs van onze wegbreng service is maatwerk. Die is o.a. afhankelijk van de afstand die we voor u afleggen. Onze tarieven beginnen bij 24 euro per uur. Heeft u een specifieke vraag of wilt u een opdracht voorleggen? We maken graag een offerte op maat.