BOB Chauffeur

Wanneer u kiest voor een BOB chauffeur voelt u zich niet beperkt tijdens gezellige
momenten. U hoeft niet na te denken over wat voor drankje u bestelt, want de chauffeur
rijdt u veilig heen en weer.

24/7 bereikbaar

We zijn dag en nacht bereikbaar.

Tijd efficiëntie

Zet uw reistijd om in werktijd.

Verdienmodel

Maak van uw reisuren declareerbare uren.

Terugrit zonder zorgen

Tijdens een sfeervolle gelegenheid is het gezellig om een glaasje te nuttigen. Als u dan zelf nog naar huis moet, wilt u wél verantwoord achter het stuur gaan zitten. Om deze reden kan de BOB chauffeur worden ingezet en kunt u optimaal genieten van uw avond. De chauffeur brengt niet alleen u en eventueel uw gezelschap veilig thuis, maar ook uw auto.

Waarom kiest u voor onze BOB Chauffeur?

Wanneer u kiest voor een BOB chauffeur voelt u zich niet beperkt tijdens gezellige momenten. U hoeft niet na te denken over wat voor drankje u bestelt, want de chauffeur rijdt u veilig heen en weer. Nog een voordeel is dat dit in uw eigen auto is. Voor de terugweg staat de chauffeur op het gewenste tijdstip voor u klaar om u veilig in uw eigen auto weer thuis te brengen. 

Geen parkeerstress

Voor de deur uit- en instappen.

Veiligheid

Chauffeur 100% focus op de weg.

Wat kunt u verwachten?

Onze BOB chauffeur weet precies hoe hij moet voldoen aan uw verzoeken. Onze chauffeurs zijn daarin getraind en hebben de nodige ervaring. Dit zorgt voor een comfortabele beleving tijdens uw rit. 

Wij denken graag samen met u in mogelijkheden en daarom kunt u de BOB chauffeur bij verschillende gelegenheden inzetten. Hierbij kunt u denken aan een borrel, lunch, diner of andere gelegenheden.