BOB Service

BOB Service

Gaat u uit eten? Heeft u een verjaardag? Een bedrijfsborrel, of een ander feestje? Regel voor uw vertrek alvast een veilige rit naar huis! Onze BOB Service is een BOB op afspraak, een betrouwbare chauffeur die u veilig thuis brengt in uw eigen auto. U hoeft uw wagen dus niet achter te laten en de volgende dag op te halen, maar kunt rustig plaatsnemen op de bijrijdersstoel. Topclass Chauffeursdiensten werkt met ervaren chauffeurs. Zij zijn intern opgeleid en kunnen in uiteenlopende automerken rijden. Reserveer simpel en snel online, of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag aan de juiste service.

Onze BOB Service werkt op afspraak. U boekt de chauffeur vooraf, op de gewenste dag en tijd. Die neemt bij aankomst tijdig telefonisch contact met u op en stap vervolgens achter het stuur van uw auto, om u veilig naar huis te rijden. Wij bieden een interne opleiding aan en stellen alles in het werk om u veilig en comfortabel naar uw eindbestemming te brengen. Alle chauffeurs van Topclass zijn gediplomeerd en hebben minimaal twee jaar rijervaring.

Neem contact op

BOB Service in uw eigen auto

Met onze BOB Service bieden wij u de luxe om in uw eigen auto naar huis te worden vervoerd. Eenmaal thuis, parkeert onze chauffeur uw wagen veilig en wel op de oprit en wordt hij opgepikt door een collega. Een allround service zonder zorgen voor morgen.

Boek nu
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Meer over onze chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Wij bieden diverse chauffeursdiensten. VIP vervoer met een privéchauffeur, luchthavenvervoer, een shuttle dienst en onze BOB Service om veilig te worden thuisgebracht na een feestje. U kunt dag en nacht op onze chauffeurs rekenen!

Evenementen services

Bent u op zoek naar een shuttle dienst, die bezoekers van uw evenement heen en weer kan rijden? Wij maken samen met u een logistiek plan en regelen een professionele thuisbrengservice. U kunt ons ook boeken als parkeerregelaars.

Topclass Chauffeursdiensten

Wilt u meer informatie over onze BOB Service, de andere chauffeursdiensten van Topclass Chauffeurs of een specifieke vraag voorleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag met passend aanbod.