Student chauffeur

Student chauffeur

Met een student chauffeur maakt u uw reistijd rendabel en weet u zeker dat u altijd veilig op uw bestemming komt. Onze student chauffeurs maken verschillende ritten. Voor cliënten uit de zakenwereld, overheidsinstellingen, VIP vervoer, onze BOB Service, luchthavenvervoer of als privéchauffeur. Ze zijn representatief, discreet en rijden u tegen een voordeliger tarief van A naar B. Tijdens de rit kunt u rustig doorwerken op uw laptop en de nodige telefoontjes plegen. Een student chauffeur inhuren is ook de perfecte oplossing als u van een bedrijfsborrel komt, of tijdens een etentje alcohol heeft gedronken. Topclass Chaufeursdiensten zorgt ervoor dat u veilig thuis komt.

Onze student chauffeurs kunnen u alleen heen of terug brengen, maar zijn ook te boeken voor retourritten. En wilt u een thuisbrengservice inhuren voor uw evenement? Of een shuttle dienst? Ook dan zijn onze jongens representatief. Wij zorgen altijd voor de kortste route en voor een rit betaalt u zo’n 24 euro per uur. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken – indien gewenst – een offerte op maat voor u.

Neem contact op

Getrainde student chauffeurs

Student chauffeurs van Topclass Chauffeursdiensten zijn intern opgeleid. Ze zijn minimaal 18-jaar oud, in het bezit van een B-rijbewijs en hebben een rijvaardigheidstraining afgelegd. Ze spreken vloeiend Nederlands en Engels en zijn representatief gekleed. Top chauffeurs, waarmee u voor de dag kunt komen!

Boek nu
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Student chauffeurs, VIP vervoer en evenementenservices

Chauffeursdiensten

Bij Topclass kunt u verschillende chauffeursdiensten boeken. Met een student chauffeur, een directie chauffeur, BOB chauffeur, privé chauffeur of VIP chauffeur. Wij zetten u voor de deur af en pikken u ook weer op om u veilig thuis te brengen.

Evenementen services

Organiseert u een feest of een bedrijfsevent? Stippel samen met ons de juiste route uit voor het vervoer. Wij zijn te boeken voor parkeerbeheer en kunnen een shuttle dienst of een thuisbrengservice voor u opzetten.

Topclass Chauffeursdiensten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een student chauffeur? Een offerte op maat ontvangen voor uw specifieke wensen? Of direct boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag opweg!