Thuisbrengservice

Thuisbrengservice

Organiseert u een feest en wilt u een galante gastheer zijn? Kies voor de thuisbrengservice van Topclass Chauffeurs en zorg ervoor dat uw bezoekers veilig thuis komen! Tijdens uw evenement, festival of een andere gelegenheid kunnen wij u en uw gasten optimaal vervoeren met onze Shuttle service. Onze chauffeurs zijn betrouwbaar, ervaren en representatief. Ze kunnen uw bezoekers naar huis brengen, maar ook pendelen tussen het evenemententerrein en de parkeerplaats of het busstation. 

Wilt u niet alleen thuis gebracht worden, maar een retourrit boeken of het vervoer van uw feest allround regelen? U kunt ons ook inhuren voor parkeerbegeleiding, VIP vervoer, privé vervoer of gebruik maken van de BOB Service. U betaalt gemiddeld 24 euro per uur voor een rit. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken – indien gewenst – een offerte op maat voor u.

Neem contact op

Professionele chauffeurs, betrouwbare thuisbrengservice

Onze chauffeurs zijn professioneel en betrouwbaar. Ze worden intern door ons opgeleid, zijn minimaal twee jaar in het bezit van een B-rijbewijs, spreken vloeiend Nederlands en Engels, kunnen in uiteenlopende automerken rijden en zijn representatief gekleed. U vraag, wij rijden voor!

Boek nu
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Privé chauffeur, BOB Service en luchthavenvervoer

Chauffeursdiensten

Wij zijn ook in te huren voor VIP vervoer, privé vervoer, luchthavenvervoer of als BOB. We pikken u op het afgesproken tijdstip op en zorgen ervoor dat u keurig op tijd op de plaats van bestemming arriveert.

Evenementen services

Als organisator van een feest of evenement kunt u niet alleen voor onze thuisbrengservice kiezen, maar ook een shuttle dienst of parkeerbegeleiding inhuren via Topclass Chauffeursdiensten.

Topclass Chauffeursdiensten

Wilt u meer weten over onze thuisbrengservice? De andere chauffeursdiensten van Topclass? Of heeft u maatwerk vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag met passend aanbod.