VIP vervoer

VIP vervoer

Als VIP is het belangrijk dat u veilig en discreet van A naar B wordt gebracht. U werkt wellicht in de politiek, het zakenleven, de entertainmentwereld of in een andere sector waarin u bovengemiddeld in de belangstelling staat. Op ons kunt u vertrouwen. Topclass Chauffeursdiensten werkt uitsluitend met goed opgeleide chauffeurs. We zorgen voor de kortste route, voor een betrouwbare professional achter het stuur en dragen zorg voor uw privacy. Zo sluiten we alle mogelijke risico’s uit en kunt u rekenen op een veilige en comfortabele rit. U kunt ons VIP vervoer inhuren voor stads- en streekritten, maar ook voor grote afstanden. 

Alle chauffeurs van Topclass Chauffeurs zijn gediplomeerd. Hiervoor bieden wij een interne opleiding aan, waarbij o.a. een rijtest wordt afgelegd. Voor ons VIP vervoer selecteren we alleen de allerbeste chauffeurs: ‘de Topclassers’. U kunt erop rekenen dat uw chauffeur minimaal twee jaar rijervaring heeft, vloeiend ABN spreekt, een veilige rijstijl hanteert, in uiteenlopende auto’s kan rijden, betrouwbaar is en discreet. Onderweg houden we uiteraard rekening met uw wensen. Laat ons weten waar u naartoe wilt, dan maken wij een offerte op maat voor u. Wij reageren binnen twee uur op een verzoek.

Neem contact op

Professioneel VIP vervoer

Ons VIP vervoer is veilig, discreet en professioneel. We proberen de afstand, reistijd en reiskosten zoveel mogelijk te beperken voor u en zorgen voor discreet vervoer. Voor nieuwe relaties is er een speciaal kennismakingstarief.

Boek nu
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Meer informatie over ons VIP vervoer

Chauffeursdiensten

Wij bieden uiteenlopende chauffeursdiensten. VIP vervoer met een privéchauffeur, luchthavenvervoer, een thuisbrengservice en onze BOB service om veilig thuis te komen na een feestje. U kunt dag en nacht op onze service rekenen!

Evenementen services

Organiseert u een evenement en wilt u VIP gasten van en naar uw feest laten vervoeren? Wij regelen de logistieke planning en zorgen dat iedereen keurig op tijd wordt afgezet. Topclass Chauffeurs is ook te boeken voor professionele parkeerbegeleiding.

Topclass Chauffeursdiensten

Wilt u meer informatie over ons particuliere vervoer, over de chauffeurs, een offerte op maat aanvragen of meteen een boeking plaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag aan veilig en betrouwbaar VIP vervoer.