Chauffeur groningen

Chauffeur in Groningen inhuren

Bent u op zoek naar een chauffeur in Groningen of omgeving? Een privéchauffeur, VIP vervoer, luchthavenvervoer of misschien wilt u het vervoer voor uw evenement regelen? Topclass Chauffeurs komt op de juiste tijd voorrijden en zorgt ervoor dat u veilig en representatief op uw plek van bestemming arriveert. U kunt een enkele rit boeken of een retourrit en wij bieden met onze BOB Service ook de mogelijkheid om u in uw eigen auto naar huis te brengen na een feestje.

Onze chauffeurs zijn ‘topklasse’! Ze zijn representatief gekleed, minimaal twee jaar in het bezit van een B-rijbewijs, spreken keurig ABN en rijden u en uw gasten veilig en discreet naar de gewenste bestemming. 

Voor een Topclass chauffeur in Groningen betaalt u gemiddeld 24 euro per uur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Van student chauffeur tot VIP chauffeur

Topclass biedt voor elke bijrijder een passende chauffeur. Van student chauffeurs, die u tegen een voordelig tarief naar uw bestemming rijden, tot directiechauffeurs en VIP chauffeurs. Voor ons VIP vervoer kunt u rekenen op onze beste medewerkers. Zij hebben minimaal vier jaar rijervaring en spreken, naast vloeiend Nederlands, ook perfect Engels. Wij werken op afspraak en onze chauffeur zal zich op de afgesproken dag tijdig bij u melden. Maatwerk is ook mogelijk. We nemen uw wensen graag onder de loep en maken een offerte op maat voor u.

Meer over de mogelijkheden van een chauffeur in Groningen

Chauffeursdiensten

Wij bieden uiteenlopende chauffeursdiensten. Onze BOB Service bijvoorbeeld, waarbij we u in uw eigen auto thuisbrengen na een feestje, luchthavenvervoer, een privéchauffeur, VIP vervoer en een thuisbrengservice voor bezoekers van uw evenement.

Chauffeurs

Niet alleen qua rit valt er iets te kiezen, ook het aanbod aan chauffeurs is divers. U kunt een student chauffeur in Groningen inhuren, een BOB chauffeur, een directiechauffeur of een VIP chauffeur. De tarieven lopen uiteen, wij maken graag een offerte op maat!

Evenementen services

Wilt u het vervoer van en naar uw evenement professioneel regelen? Of het parkeerbeheer uit handen geven? Kies voor onze parkeerbegeleiding, shuttle service of valet parking. Wij zorgen ervoor dat iedereen keurig op tijd is!