Chauffeur inhuren

Een professionele chauffeur inhuren

Een chauffeur inhuren kan om verschillende redenen. Omdat u in stijl wilt aankomen op een bijzondere gelegenheid bijvoorbeeld, uw auto niet op het vliegveld wilt achterlaten of omdat u zelf niet meer kunt terug rijden na een feestje. Topclass Chauffeurs biedt voor elke gelegenheid passend vervoer. Voor een enkele rit of retour.

Onze chauffeurs zijn representatief, professioneel en discreet. Wij zorgen ervoor dat u veilig en via de snelste route op uw plek van bestemming aankomt. Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt een BOB chauffeur inhuren, een privéchauffeur, directiechauffeur, VIP chauffeur of tegen een voordelig tarief een student chauffeur boeken. Voor onze VIP ritten selecteren wij onze enkel onze beste mensen.

Een chauffeur inhuren via Topclass kan al vanaf 24 euro per uur. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Een Topclass chauffeur inhuren

Onze chauffeurs mogen zichzelf niet voor niets ‘Topclass chauffeurs’ noemen. Ze zijn ervaren, representatief en hebben allemaal een interne opleiding bij ons gevolgd. Hierbij worden o.a. de rijvaardigheden getoetst. Alle chauffeurs hebben minimaal twee jaar rijervaring, spreken ABN, zijn professioneel gekleed en hebben een excellente rijstijl. U kunt een rit boeken op afspraak, wij zorgen ervoor dat we op de afgesproken dag keurig op tijd voorrijden.

Meer over de mogelijkheden van een chauffeur inhuren

Chauffeursdiensten

Onze chauffeursdiensten zijn er voor elke gelegenheid. Van een privéchauffeur tot onze Airport service en van een BOB chauffeur tot VIP vervoer en onze thuisbrengservice voor evenementen. Topclass staat dag en nacht voor u klaar!

Evenementen services

Wilt u valet parking aanbieden aan uw bezoekers? Een shuttle service voor uw evenement opzetten? Of een thuisbrengservice? Wij maken een professionele logistieke planning en regelen het vervoer voor u en uw gasten.

Topclass Chauffeursdiensten

Wilt u meer informatie over een chauffeur inhuren? Ons aanbod? De prijzen? Of ons rijbereik? Neem vrijblijvend contact op, we helpen u graag opweg! Indien gewenst, maken wij gratis een offerte op maat voor u.