VIP chauffeur

VIP chauffeur inhuren

Een VIP chauffeur is er voor speciale gelegenheden, een bruiloft of ander feest, maar kan ook worden ingehuurd voor zakelijke ritten. Wilt u in stijl van A naar B worden gereden en representatief arriveren op uw plaats van bestemming? Boek een VIP chauffeur van Topclass. Op ons kunt u vertrouwen, wij rijden veilig en discreet en selecteren voor het VIP vervoer enkel onze beste medewerkers.

Onze VIP gasten zijn vaak op hun privacy gesteld. U werkt misschien in de politiek, media of bent ondernemer. Bij Topclass Chauffeursdienstent kunt u rekenen op discretie: een ervaren chauffeur, met minimaal vier jaar rijervaring en een representatief voorkomen. Als VIP geniet u van de luxe van een ruime wagen, met aan boord alle comfort die u nodig heeft. Wij zijn in te huren voor enkele ritten, maar kunnen u ook heen- en terug rijden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, direct een VIP chauffeur boeken of een offerte op maat aanvragen voor VIP vervoer? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Neem contact op

Professionele VIP chauffeurs

Onze chauffeurs worden intern opgeleid. Hierbij worden o.a. de rijvaardigheden getest en wordt aandacht besteed aan de gedragsregels van een professionele chauffeur. Onze VIP chauffeurs zijn ‘de Ferrari’s in onder de Topclass chauffeurs’: een selecte groep waar alleen de allerbeste chauffeurs voor worden geselecteerd. 

Booek nu
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Meer over een VIP chauffeur inhuren

Chauffeursdiensten

Je kunt bij ons een VIP chauffeur inhuren, maar er zijn meer mogelijkheden. Onze BOB Service bijvoorbeeld, waarbij we je veilig naar huis brengen na een feestje, luchthavenvervoer, een privéchauffeur, student chauffeur en onze Thuisbrengservice.

Evenementen services

We kunnen u ook helpen om uw evenement in de steigers te zetten. Kies voor onze shuttle dienst, valet parking of parkeerbegeleiding en zorg ervoor dat het vervoer tot in de puntjes is geregeld voor u en uw gasten. Voor grote aanvragen maken wij een offerte op maat.

Prijs VIP chauffeur

De prijs voor een VIP chauffeur is maatwerk. Die is o.a. afhankelijk van de chauffeursdienst die u kiest en van de afstand tot uw eindbestemming. Onze tarieven beginnen bij 24 euro per uur. Neem contact op voor meer informatie of om een offerte op maat te ontvangen.