Weekend chauffeur

Een weekend chauffeur inhuren

Moet u in het weekend op pad, maar heeft u geen chauffeur beschikbaar? Voor zakelijke afspraken, een avond uit of een rit naar het vliegveld bijvoorbeeld. Dan biedt onze chauffeursdienst uitkomst. Huur een weekend chauffeur in bij Topclass en reis zonder zorgen naar elke gewenste bestemming! Onze medewerkers zijn betrouwbaar, ervaren en discreet. Ze staan dag en nacht voor u klaar voor enkele ritten, retourritten of als fullservice privéchauffeur. 

Onze chauffeurs hebben minimaal twee jaar rijervaring en worden intern opgeleid door ons. Ze zijn representatief gekleed, spreken vloeiend Nederlands en hebben een rijvaardigheidstest afgelegd. Wij werken op afspraak en zorgen ervoor dat onze weekend chauffeur voor vertrek tijdig contact met u opneemt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag aan het juiste vervoer.

Neem contact op

BOB Service, luchthavenvervoer en privéchauffeur

Topclass biedt voor elke rit een passende chauffeur. Onze BOB Service bijvoorbeeld, waarbij we u in uw eigen auto naar huis brengen na een feestje. We kunnen ook luchthavenvervoer voor u regelen, zodat u uw wagen niet op Schiphol hoeft achter te laten. Een VIP weekend chauffeur, een privéchauffeur of een student chauffeur die u het hele weekend rondrijdt tegen een voordeliger tarief. We staan dag en nacht voor u klaar en alles is bespreekbaar.

Meer over de mogelijkheden van een weekend chauffeur

Evenementen services

Organiseert u een feest of event en wilt u het vervoer voor uw gasten regelen? Wij kunnen u helpen met parkeerbeheer, een shuttle dienst en valet parking. We maken een overzicht van de mogelijkheden en zetten deze uiteen in een offerte op maat.

Tarieven weekend chauffeur

De prijs van een weekend chauffeur is afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u een student chauffeur inhuren, een directiechauffeur of een VIP chauffeur? En welke afstand wilt u afleggen? Gemiddeld rekenen wij 24 euro per uur voor onze chauffeursdiensten.

Topclass Chauffeursdiensten

Wilt u meer weten over onze diensten, chauffeurs of over de kosten voor een weekend chauffeur van Topclass? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag aan de juiste informatie en zorgen ervoor dat u veilig van A naar B wordt gereden.