Over Ons

Fijn dat u interesse heeft in het verhaal achter TopClass Chauffeursdiensten!
Wij vertellen u graag meer over het ontstaan van ons bedrijf.

Wie zijn wij?

TopClass chauffeursdiensten is een jong en dynamisch bedrijf dat bestaat uit meer dan 30 representatieve en goed opgeleide chauffeurs. Onze chauffeurs hebben veel rij ervaring en zijn het gewend om in elk type auto te rijden. Tevens zijn zij professioneel, discreet en integer, spreken accentloos ABN en worden streng geselecteerd op o.a. correcte omgangsvormen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij staan dan ook 24/7 tot uw beschikking. TopClass chauffeursdiensten biedt u naast een privéchauffeur ook andere diensten aan, waaronder bijv. Valet Parking of Evenementen Service.

Het team van Topclass Chauffeursdiensten

Mijn naam is Julian Hendriks, 25 jaar oud en woonachtig in Groningen. Van kinds af aan heb ik een enorme passie voor auto's. Een passie die ik deelde met mijn vader. Een van mijn mooiste herinnering is dat ik samen met mijn vader zijn nieuwe Audi ging ophalen in Duitsland.

Helaas werd mijn vader ernstig ziek en is hij in 2014 overleden.

Net als mijn vader heb ik altijd de ambitie gehad om ondernemer te worden.
Het verlies van mijn vader gaf mij een extra drive om mijn droom om ook ondernemer te worden te realiseren.

Tijdens mijn studie in Groningen had ik een bijbaan als chauffeur bij een gerenommeerd chauffeursbedrijf.
Door afwisseling van het vak, de ontmoeting met interessante mensen én mijn passie voor het auto rijden, was ik zo enthousiast geraakt om in 2019 mijn eigen bedrijf te starten; Topclass Chauffeursdiensten.

Ik reed eerst zelf mijn klanten naar hun (zakelijke) afspraak, maar al gauw groeide de vraag en inmiddels bestaat mijn bedrijf uit een enthousiast team met TopClass chauffeurs.

Wij willen ons graag onderscheiden door kwaliteit en service, en streven naar een 100% tevredenheid van onze klanten!

Ik ben enorm trots op mijn bedrijf en kijk er naar uit om ook ú, te laten kennis kennismaken met onze TopClass dienstverlening!

Julian Hendriks - eigenaar en oprichter

Julian Hendriks - eigenaar

“Wij garanderen u, dat u in uw eigen auto, op een comfortabele, maar vooral veilige wijze naar uw bestemming wordt gebracht.”

TopClass Chauffeursdiensten

Stationsstraat 14C

9711AS Groningen 

050 280 7179

info@topclass-chauffeursdiensten.nl

KVK: 67801382