Privé Chauffeur

Maak van uw reistijd uw werktijd. Door de keuze van een privé chauffeur komt u uitgerust op locatie, heeft u geen parkeerstress en kunt u zich voorbereiden op uw afspraak. Een diner of bruiloft, maak u geen zorgen over uw terugrit en geniet van uw avond.

24/7 bereikbaar

We zijn dag en nacht bereikbaar.

Representatieve chauffeurs

Onze chauffeurs verschijnen strak in pak.

Etiquette

Onze chauffeurs beheersen de juiste omgangsvormen.

Zorgeloos naar uw bestemming

Wist u dat de privé chauffeur er alles aan doet om uw rit volledig naar uw zin te maken? Gebruik maken van een privé chauffeur brengt veel voordelen met zich mee. Tijdens de rit naar uw bestemming kunt u ongestoord uw werk voortzetten. Daarnaast bent u geen tijd kwijt aan een parkeerplek zoeken en komt u uitgerust aan op uw bestemming.

.Veiligheid is zeer belangrijk en ook daarom is een privé chauffeur een verstandige keuze.

Waarom kiest u voor een privé chauffeur?


Gebruik uw kostbare tijd efficiënt, u kunt ongestoord uw werk voortzetten.

Het inhuren van een privé chauffeur brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder de belangrijkste voordelen van een privé chauffeur:

• Maak van uw reistijd uw werktijd
• Maak van uw reisuren declarabele uren
• U wordt voor de deur afgezet, u hoeft dus niet opzoek naar een parkeerplek
• U hoeft u niet op meerdere dingen tegelijk te focussen, uw chauffeur heeft de focus alleen op de weg; een stuk veiliger
• U komt uitgerust op uw afspraak en kunt zich goed voorbereiden

Uiteraard kan een privé chauffeur ook de oplossing zijn voor bijvoorbeeld een diner of bruiloft. U kunt genieten van een drankje en wanneer u naar huis wil staat de chauffeur binnen een paar minuten weer voor de deur. 

Flexibel

Ad hoc kunnen inspelen op onvoorziene situaties.

Discreet

U kunt rekenen op volledige discretie van onze chauffeurs.

Verantwoordelijk

Onze chauffeur voelen zich 100% verantwoordelijk

Welke gelegenheden?

Voor elke gelegenheid is een privé chauffeur een toevoeging. Heeft u een etentje waar u een drankje wil drinken, een feest aan de andere kant van het land of een bruiloft net over de grens? Huur een privé chauffeur in, dan hoeft u zich geen zorgen te maken om randzaken, enkel volop genieten.

Heeft u een belangrijke zakelijke afspraak? Een evenement of congres en is het belangrijk dat u uitgerust en voorbereid aankomt? Dan is een privé chauffeur de beste oplossing.