Valet Parking

Zet de puntjes op de i voor uw evenement. Met Valet Parking geeft u de finishing touch aan uw evenement. Uw gasten hoeven zich geen zorgen te maken om een parkeerplek en alle logistiek rondom uw locatie wordt uit handen genomen.

24/7 bereikbaar

We zijn dag en nacht bereikbaar.

Tijd efficiëntie

Zet uw reistijd om in werktijd.

Verdienmodel

Maak van uw reisuren declareerbare uren.

Een onmisbare service voor een geslaagd evenement

Tijdens uw evenement wilt u dat uw gasten een optimale ervaring hebben. Dit begint al bij de aankomst, want dichtbij de locatie moet geparkeerd worden. Parkeren kan veel tijd in beslag nemen en stress opleveren, maar hier is een oplossing voor: Valet Parking. Uw gasten stappen voor de deur uit, worden hoffelijk begroet en de auto wordt door één van de chauffeurs op een veilige plek geparkeerd. Na afloop wordt de auto weer voor de deur gereden. Valet Parking wordt regelmatig ingezet, omdat goede logistiek essentieel is bij een geslaagd evenement.

Waarom is Valet Parking zo veelbelovend?

Valet Parking biedt meerdere positieve uitkomsten, het geeft uw klanten een gevoel van comfort en luxe. Uw gasten zullen zich direct na aankomst comfortabel voelen, want onze representatieve chauffeurs staan gelijk bij aankomst voor uw gasten klaar. Onze chauffeurs beschikken tevens over de benodigde etiquette en zullen uiteraard in de door u gewenste kleding verschijnen. 

Het effect van deze service geeft uw evenement de finishing touch. Van nature onthouden mensen het begin en einde van een evenemnt het beste. Valet Parking speelt hierop in. Voor het beste verloop streven we naar 100% kwaliteit. Voor vragen en het bespreken van mogelijkheden kunt u elke dag van de week contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om ook met u samen te werken aan het perfecte evenement!

Geen parkeerstress

Voor de deur uit- en instappen.

Veiligheid

Chauffeur 100% focus op de weg.

Waarom Valet parking?

De aankomst van uw gasten op het evenement en het uiteindelijke vertrek hebben veel invloed op de gehele beleving. Uw gasten arriveren op de bestemming en door Valet Parking stappen zij voor de deur uit. Onze ervaren werknemers openen de deur en direct is er een besef van luxe. Door de professionaliteit weten de gasten dat hun auto in goede handen is en zorgvuldig wordt geparkeerd. 

Hierdoor ervaren uw gasten geen parkeerstress en kunnen ze opgetogen aan het evenement beginnen. Na het evenement hoeven de gasten zich ook geen zorgen te maken over het ophalen van de auto, want deze wordt weer keurig voor de deur gereden.